Gode råd til opsætning og optimering af din datingprofil

Når man bruger online datingtjenester, er det vigtig ens datingprofil er så god som mulig. Dateguide.dk har fundet gode tips og tricks, der forhåbentlig hjælper dig med at få den bedst mulige profil.

3 huritge tips

1. Undgå klicheerne
Gør din tekst lidt unik, den skal ikke ligne alle andres.

2. Kort og godt
Mange når ikke engang at gå i gang med at læse en lang profiltekst, inden de er gået kold. Gør det kort og præcist.

3. En tekst om dig
Sørg for, at teksten beskriver DIG, ellers kan der opstå nogle skuffelser ved første date.

Sådan aflæser du kropssproget hos din date

Der bliver sagt massere af søde ord, men er kemien god? Eller er i på vej hver til sit? Lær hvordan du kan aflæse din dates kropssprog!

Øjnene
Intens øjenkontakt er er godt tegn. I er komfortable med hinanden og har det godt. Kniber din date øjnene sammen, kan det være et tegn på, at han/hun ikke hørte hvad du sagde.

Pupillerne
Store pupiller, kan være et tegn på engagement. Men lad det ikke blive en stirrekonkurrence for at finde ud af, hvorvidt om din dates pupiller er større end de burde være. Pupillers størrelse afhænger også meget af, hvor lyst rummet er.

Øjenbryn
Hævede øjenbryn kan være et tegn på at din date føler sig tilpas

Næsebor
Hvis din dates næsebor vibrerer en smule, kan det være et tegn på tilfredshed, han/hun har det godt. Selvom vibrerende næsebor ikke umiddelbart lyder romantisk, er det et rigtig godt tegn 😉

Læberne
Hvis læberne deler sig en smule, eller hvis han/hun slikker sig om læberne, kan det være et tegn på usikkerhed. Prøv at gøre stemningen lidt lettere.

Hals- og ansigtsberøring
Mænd aer sig typisk på deres kinderne, og kvinder gnider ofte fingrene mod deres hals, når de flirter. Vær opmærksom på det! 😉

Dette er blot nogle af de kropssprogs fakta, som Dating.dk beskriver. Og tag alt det her med et gram salt. Folk kan have forskellige træk, og en frygt for øjenkontakt betyder ikke nødvendigvis, at din date hellere vil hjem. Ligeledes kan krydsede arme blot være en rar position, og ikke en afvisning 😉

Oplysninger stammer fra Dating.dks artikel, https://www.dating.dk/artikler/318/Sådan-aflæser-du-din-dates-kropssprog, og er blot skrevet om os. Hvis du går ind på linket, vil du finde endnu flere kropssprogsbetydninger. Du kan også læse og andre interessante artikler i forhold til dating, ved at klikke på knappen lige under.

Held og lykke med din dating!

Besøg også Dating.dks YouTubekanal for flere gode fif!

Er du interesseret i at lære mere? Så besøg Dating.dks YouTubekanal. Der finder du endnu flere gode råd! Klik på knapper herunder, og du vil blive ført direkte til kanalen.