Kreative ideer til første date

11 aktiviteter der mindsker mængden af akavede momenter

Dating.dk har været i tænkeboksen og fundet på kreative og anderledes aktiviteter til første date (Vi viser kun 11 af dem her) - dating skal jo være sjovt 😉

Et besøg på byens café kan sagtens være både sjovt og spændende, men til tider også lidt trivielt og akavet. Hvis du savner inspiration til nogle anderledes aktiviteter, der hurtigt fører dig og din mulige kommende partner tæt på hinanden, så læs med!

1. Bybesøg
Tag på udkig i jeres egen by, vis hinanden jeres favoritsteder. I kan også besøge nabobyen og gå på opdagelse der. Er I af den sporty slags, kan I overveje at cykle eller løbe derhen.

2. Morgenmad
Spis en god omgang morgenmad sammen. Ikke nødvendigvis i weekenden - hvis I kan lide at stå tidligt op kan det sagtens gøres på en hverdag. Så skal man ikke gå og være nervøs hele dagen og vente på det bliver aften 😉

3. Vin- eller ølsmagning
Hvis i begge sætter pris på god vin eller øl, så tag på besøg på et vin- eller ølbryggeri. Falder I for en flaske I begge synes om, kan daten fortsætte derhjemme over den nyindkøbte flaske.

4. Hjemmebiograf
Mange videobutikker er lukket og det er dyrt at gå i biografen, og desuden kan du bedst lide det bland-selv-slik som din lokale købmand udbyder. Men er du alligevel pjattet med at se film, og savner en hyggelig aktivitet til daten, så lav en hjemmebiograf. Netflix på computeren kan være et rigtigt nemt valg, og mange computere kan tilkobles TV’et, hvis det skal være på en større skærm.

5. Formiddagsfilm
Stå tidligt op og tag en tur i biografen. Salen er sjældent fyldt på den tid af døgnet, så der er ikke nogen der sidder og snager bagved 😉

6. Fire retter - Fire steder
Vælg fire restauranter, barer, caféer eller andre spisesteder, måske en pølsevogn eller Føtex' smagsprøveafdeling. Få en forret det ene sted, en hovedret det andet sted, dessert det tredje sted og drinks et fjerde sted, måske derhjemme? Det bliver uden tvivl en oplevelsesrig aften med mange indtryk, og det behøver ikke blive super dyrt. Nyd hovedretten på en grill, og snup en pose matador mix til dessert.

7. Naturpatruljen
Uanset om I tager på en fisketur eller på fuglekigning, er der næsten garanti for, at stilheden vil indbyde til nærkontakt, og samtidig er stilheden ikke akavet, fuglene skal jo ikke skræmmes væk. Turen kan kombineres med en picnic og måske et bål hvor der ristes skumfiduser.
Er der en lille Martin eller Ketil gemt i jer? Tag ud i naturen og oplev årstiden sammen. Se hvem der kan finde det største dyrespor eller det største insekt. Er i mere til vand - så tag på fisketur.

8. Forlystelsespark
Tag i det lokale tivoli eller forlystelsespark. Prøv noget vildt eller vind bamser til hinanden. Kør en tur i radiobilerne. Underholdningen er uendelig, så det burde næppe være meget akavet stilhed.

9. Massere af billeder på første date
Trav ud i verden med et kamera i hånden. Skov eller by, det betyder ikke så meget. Tag nogle gode billeder, og tag hjem og se på dem sammen. I kan lave en præmie til bedste billede.

10. Sandslot på standen
Mange forbinder sandslotte med sommer og sol. Og ja, stranden er selvølgelig sjovest om sommeren, men man kan sagtens lave sandslotte på andre tider af året. Tag en picnickurv og et strandtæppe under armen, så er der mange timers sjov.

11. Kombinationen
Kombinér flere af ovennævnte aktiviteter.
Spis 4 retter i Fårup Sommerland, eller spis morgenmad sammen og tag en tidlig tur i biografen. Ideerne kan kombineres på kryds og tværs.

Alle ovennævnte ideer stammer fra Dating.dk, hvor du også kan finde endnu flere fede ideer og sjove artikler samt gode råd.
Klik blot på knappen herunder for at læse flere artikler fra Dating.dk

Vi her på Dateguide.dk håber, at du får gavn af ideerne 🙂

4 Comments

  1. Hvis man er et rigtigt mad-øre som mig, lyder idé nummer 11 ikke hel dum 😀
    Femrettersmenu – Det er lige mig, mums!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *