Datingapps

Vores oversigt over Danmarks 7 bedste datingapps

Mange forhold starter på datingappen. På dateguide hjælper vi dig med at vælge den datingapp der efterlever dine krav. Vi har lavet en oversigt over Danmarks bedste datingapps, som alle er gratis at hente – Du kan læse en mere detaljeret beskrivelse af de enkelte datingapps efter nedstående oversigt over Danmarks 7 bedste datingapps. 

Datingapps

Danskerne benytter online dating som aldrig før, og de mange datingsider har efterhånden alle udviklet en datingapp, som gør deres datingservice ekstra brugervenlig. 

Det store udvalg af datingapps kan ligesom de oprindelige datingsider, opfylde alle dine behov, forskellen er blot at du ikke er afhængig af din computer. Om du søger livets kærlighed, et frækt one night stand eller blot et nyt venskab, findes der en app der opfylder dine behov.

Der findes et kæmpe udvalg af gode datingapps og mange af dem er endda gratis. Du kan starte din datingrejse allerede i dag, og det koster dig ikke en krone. Som ny på datingmarkedet kan det være en stor beslutning og købe abonnement som det første. Det kan derfor være fint at starte med at benytte de gratis funktioner som alle datingapps på vores oversigt over Danmarks 7 bedste datingapps besider. På den måde kan du finde ud af om online dating er noget for dig. Viser det sig at være lige dig, foreslår vi at du prøver en abonnementsaftale, så du kan opleve alle de fede funktioner det giver adgang til.

Danmarks 7 bedste datingapps

Online dating er lige dig, men hvor skal du tegne et abonnement? Der findes mange datingapps, og du skal have fundet den der passer dig bedst. På dateguide har vi samlet viden om Danmarks 7 bedste datingapps. Vores oversigt indeholder de datingapps, vi mener kan give dig den bedste hjælp til at komme i gang med at date. Finder du nogen af vores bud interessante, er der nedenfor en detaljeret beskrivelse af Danmarks 7 bedste datingapps, som kan hjælpe dig til at vurdere hvor dine chancer for en date er størst.

Dateguides oversigt og de 7 bedste datingapps i Danmark bliver løbende opdateret, da vi ønsker at hjælpe dig med at komme godt ind på datingmarkedet.  

Danmarks 7 bedste datingapps - Dating.dk - Danmarks største datingside

Kort og godt om Dating.dk

Dating.dk har som mange andre datingsider lavet en datingapp så du kan date alle døgnets 24 timer. Da der er stor forskel i kvaliteten på de enkelte apps, er oversigten ovenfor baseret på de datingapps der giver den bedste brugeroplevelse på datingmarkedet.

Dating.dks datingapp er garant for en superb brugeroplevelse og med mange tusinde medlemmer på jagt efter kærligheden, er der stor chance for Dating.dks datingapp er det rette valg for dig. Der er gratis oprettelse, så du bør uagtet din tidligere succesrate prøve Dating.dks datingapp og få den rette hjælp til at finde kærligheden blandt de mange aktive brugere.

Dating.dks datingapp indeholder mange af de samme funktioner som du vil opleve på desktopversionen af Dating.dk, som du kan læse om her. Med Dating.dks datingapp får du mulighed for at tage alle disse funktioner med på farten. Du får notifikationer om besøgende på datingprofilen, beskeder og meget mere. Derudover er det også muligt at se dating profiler som geografisk befinder sig i nærheden af dig, mens du er på farten i hverdagen.

4.5/5

Danmarks 7 bedste datingapps - Badoo

3.5/5

Kort og godt om Badoo

Badoo blev lanceret i 2006 og har siden haft stor succes på datingmarkedet. Deres datingapp indeholder elementer fra mange af de populære datingapps. De har swipe-funktionen ligesom datingappen tinder, som sikre dig og dit matchs interesse for hinanden. Dernæst har de ligesom Dating.dk valgt at implementere en funktion der gør det muligt at se brugere der befinder sig i nærheden af en selv. 

Badoos datingapp giver en lækker brugeroplevelse og er samtidig visuelt godt opbygget. Datingappen er endnu ikke lige så populær i Danmark, som fx Dating.dk, men er et ganske fint supplement hvis du forsøger at finde dit livs kærlighed på så mange datingplatforme som muligt. Du kan læse mere om datingsiden her.

 

Danmarks 7 bedste datingapps - Single.dk

Kort og godt om Single.dk

Datingsiden single.dk har også en app til deres services. For at bruge single.dks datingapp kræver det at du opretter en bruger på datingsiden inden. 

Inden du beslutter dig for at tilmelde dig single.dks datingside og gøre brug af deres datingapp vil jeg anbefale at læse nedenstående omkring single.dk.

Single.dks datingside og datingapp er et redskab til at finde kærligheden. Single.dk gør meget ud af at de brugere der er aktive på deres datingplatform, er seriøse i jagten på at finde kærligheden. Single.dk hævder at være dem der bringer flest par sammen, grundet deres avanceret matchalgoritme, der sørger for at du bliver vist for personer der matcher dine krav. 

Det er gratis at oprette en profil på single.dks datingside, det skal dog nævnes at betalt medlemskabs kræves for at få adgang til de fede funktioner som både datingsiden og datingapppen er indehaver af.  

Single.dks datingplatforme får generelt fine ord med på vejen af brugerne og er en af de platforme der scorer højest karakter ved TrustPilot, kun overgået af Dating.dk og Badoo. Så hvis du har mod på at betale for at finde hjælp til kærligheden er Single.dks datingapp helt sikkert et kvalificeret bud. Finder du derimod datingsiden som et bedre alternativ, bør du læse med her.

3.3/5

Danmarks 7 bedste datingapps - Tinder

1.5/5

Kort og godt om Tinder

Tinder er en populær datingapp. Datingappen kom frem i 2012 og har sidenhen tiltrukket mange brugere i hele verdenen. Designet på datingappen er brugervenlig, og deres swipe funktion til at godkende eller afvise en potentiel partner gør det nemt at fra – og tilvælge hvem du ønsker at lære mere om. Tinders brugeroprettelse er gratis, nem og enkel og de har mange fede funktioner tilgængelig på deres gratisversion af datingappen. Ved oprettelse på Tinders datingapp har du kun mulighed for at tilføje op til 6 billeder af dig selv samt skrive en mindre profiltekst så du kan fange din potentielle partners interesse. Datingappen har ikke en tidskrævende oprettelsesfase og vi vil kategorisere Tinder som en overfladisk datingapp. Din profil er ikke fyldestgørende, som du fx ser på Dating.dk og single.dk, og chancen for der reelt er nogen der læser den, før de har tjekket dit ydre, er ikke særlig stor. 

Tinder kørte i starten med anonymiseret swipes, forstået på den måde at du ikke kunne se en modparts bedømmelse af dig, så længe i ikke begge accepterede hinanden. Det har de ændret og det er nu muligt at tilkøbe en funktion i deres premium abonnement, der giver mulighed for at se hvem der har liket dig. Tinder er altså knap så anonyme som i starten, men de giver dig samtidig et forspring i jagten på kærligheden, hvis du opgraderer til datingappens Premium abonnement.

 .

Danmarks 7 bedste datingapps - 50plusmatch

Kort og godt om 50plusmatch

50plusmatch tilbyder udover deres datingside også en brugervenlig datingapp. Datingappen er målrettet senior dating og det er et krav at du er fyldt 50 år for at blive godkendt til 50plusmatchs datingplatform. 50plusmatch ønsker med deres datingside og app, at deres brugere først og fremmest finder kærligheden men også nye venskaber. 

Da målgruppen er 50+ har 50plusmatch et stort fokus på altid at forbedre deres datingapp. Dette indebærer bl.a. implementering af nye teknologier, som sikre en løbende forbedring af brugeroplevelsen på datingplatformen, samt en større eksponering af relevante partnere.

For at teste datingappen skal du oprette en profil på platformen og derefter hente appen fra enten Apples app store eller Google Play. Det er gratis at oprette en profil på 50plusmatch datingside, men hvis du skal have adgang til deres chatfunktion og meget mere kræver det et betalt medlemskab.

 s
2.4/5

Danmarks 7 bedste datingapps - Happn

1.8/5

Kort og godt om Happn

Happn har sneget sig på listen over Danmarks bedste datingapps. Det er en anderledes datingapp sammenlignet med de andre på listen, da appen kræver du passerer din kommende partner. Datingappen er udelukkende baseret på lokalitetsfunktionen i din telefon og det giver ikke meget mening at oprette dig på datingplatformen hvis du er fra provinsen. 

Har du derimod mødt en sød person til et arrangement i weekenden, og i begge er tilgængelig på Happns datingapp, er der rig mulighed for at skabe kontakt, også selvom I ikke turde på selve dagen. Datingappen giver dig mulighed for både at like og charme dit crush. Liker i hinanden bliver i et match og I får mulighed for at chatte. Nøjes du med at charme, vil dit crush få en notifikation om din interesse.

Brugeroprettelsen på happns datingapp er enkel. Den kan sammenlignes lidt med tinder da du designer din datingprofil med få billeder og en kort profiltekst. Datingappen er tilbøjelig til at være smule overfladisk, i det folk som regel vil matche dig udelukkende på baggrund af dit første billede. Happns datingapp differentierer sig dog en smule fra tinder, da de personer du har mødt, vil være tilgængelige lige så lang tid du ønsker. De forsvinder ikke blot fordi du liker, og i vil kunne se hinanden hver gang i logger på datingappen, hvilket måske i sidste ende kan få et like ud af jer begge.

 

Danmarks 7 bedste datingapps - Partner med niveau

Kort og godt om Partner med niveau

Datingsiden Partnermedniveau tilbyder også en brugervenlig datingapp. Datingappen gør det muligt at date alle døgnets 24 timer, og du er ikke afhængig af at sidde foran computeren.

Datingappen er tydeligvis heller ikke for hele Danmarks befolkning. Som navnet antyder er datingappen fra Partnermedniveau oprettet for folk med ekstremt høje krav til deres kommende partner. 65 procent af brugerne er akademikere, og dit uddannelsesniveau er et vigtigt kriterie for at være en partner med niveau. Såfremt du hører under denne kategori, sørger datingappen for at du eksponeres for relevante og potentielle partnere. Dette sørger datingappens matchalgoritme for da den baserer dine partnerforslag ud fra en stor personlighedstest på over 200 spørgsmål. Med andre ord kræver oprettelsesfasen flere ressourcer end ved andre datingapps, men du eksponeres også i højere grad for personer du har en reel chance for at finde kærligheden sammen med.

Partnermedniveau tilbyder gratis oprettelse af din datingprofil både på deres datingside, men også på deres datingapp. For at gøre alvor ud af din profil kræver datingplatformen et betalt medlemskab. Her ligger Partnermedniveau i den dyre ende sammenlignet med fx Dating.dk, og der er reelt ingen bevis for at deres matchalgoritme øger succesraten i jagten på kærligheden.

1.7/5

F.A.Q.

Datingapps

Hvad er en datingapp?

Datingappen gør det muligt at chatte og holde kontakt til dine potentielle partnere på mobilen. Vi har samlet en oversigt Danmarks bedste datingapps, som du kan læse mere om her.

Hvordan fungerer datingapps?

Datingapps giver dig mulighed for at interagere med din potentielle partner i alle døgnets 24 timer. Datingapps er blevet populære, fordi det ikke længere er nødvendigt at sætte aftenen af til dating. Du er ikke længere båndet til computerskærmen og det er muligt at pleje din datingprofil mens du er på farten. Desuden er det i dagens Danmark i højere grad blevet socialt acceptabelt at tage telefonen frem under diverse arrangementer, så der er efterhånden ingen undskyldning for ikke at svare dit crush med det samme. 

Hvordan vælger jeg den bedste datingapp?

Der er mange forskellige datingapps at vælge mellem. Den datingapp der passer dig bedst, kommer an på de krav du stiller til din kommende partner. Generelt er det vigtig at se efter om der er aktive brugere, en nogenlunde lige kønsfordeling og en fair pris.

Dernæst er det værd at tage stilling til hvor seriøs din datingapp profil skal være. Mange af de populære apps som Tinder og Happn er overfladiske apps, der i lige så høj grad benyttes som tidsfordriv. De er måske ikke egnet til dig der søger personen at dele resten af dit liv med.

Er online dating for mig?

Når du skal date i det 21. århundrede, kan du næsten ikke komme udenom onlinedating. Her har datingapp gjort det nemt at være i kontakt med potentielle partnere hele dagen lang, og ikke bare i de timer du sidder foran computeren.

Selvom du ikke føler dig som det største tekniske geni, så er datingapps i dag lavet så brugervenlige, at alle kan finde ud af at navigere på dem. Den største fordel ved onlinedating på datingapps er muligheden for at møde potentielle partnere som ikke er en del af din normale omgangskreds. 

Hvordan starter jeg med at date på min datingapp?

Når du har læst beskrivelserne af de anbefalede datingsapps, og finder en datingapp, som opfylder dine behov, anbefaler vi dig at gå i kast med at oprette en profil. Tag dig god tid til at oprette en detaljeret profil, og kom i gang med at skabe kontakt. Det bliver ikke nemmere end med en datingapp. Du kan være tilgængelige alle døgnets timer, og du behøves ikke længere at være tilgængelig på din computer for at svare en potentiel partner.

Hvilken datingapp er Danmarks bedste datingapps?

Online dating har eksisteret i mere end et årti og der er efterhånden rigtig mange gode datingapps. Dating.dk har været længst på markedet, og er samtidig Danmarks største datingside, hvilket også har gjort de har indtaget vores førsteplads. Vi har i oversigten over Danmarks bedste datingapps samlet 7 bud på datingapps, som du ikke går helt galt i byen med. 

Hvordan gør jeg dating på en dating app til en succesoplevelse?

Der er desværre ingen formular til succesfuld dating, heller ikke på din datingapp. En ting er dog sikkert, dating lykkedes kun hvis du prøver. Vi anbefaler at du først og fremmest engagere dig når du interagerer med potentielle partnere. Det kan være svært at få samtalerne til at flyde, men det kan helt sikkert svare sig at gøre en indsats på dette punkt.

Dernæst siger vores erfaring os at en skarp profil med et godt profilbillede er essentielt, da der er en stor kamp om opmærksomhed blandt alle de andre medlemmer som helt sikkert har gjort sig umage i oprettelsen af deres profil.

Til sidst anbefaler vi at finde en god og seriøs datingapp. Du kan finde inspiration til nogen gode bud, ved at se på vores oversigt over Danmarks bedste datingapps, opret dig på den datingapp der bedst opfylder din krav, og sørg for at imødekomme folk med et åbent sind da det er de færreste der viser deres sande ansigt på første date. 

Generelt om Danmarks 7 bedste datingapps

Som vi også har nævnt på siden over de bedste datingsider i Danmark, er online dating blevet den største dating kanal. Det er derfor et godt udgangspunkt at benytte datingappen når du skal ud og finde nye fællesskaber. I takt med online datings popularitet udvikles der hele tiden nye datingapps. Det er med andre ord ikke så skidt for dig der søger kærligheden, da det forhåbentlig kan få flere med på bølgen med online dating.

Vi her på dateguide holder dig løbende informere om de nyeste datingapps og du bør derfor altid holde øje med om du har oprettet en datingprofil på de datingapps der opfylder dine behov. Dateguide sørger for du ikke går glip af de hotteste apps på markedet. 

Datingappen

Der findes datingsapps til enhver målgruppe og vi har på dateguide ikke kunne tage dem alle sammen med i vores oversigt. Vi ønsker at ramme bredt og niche datingapps er derfor ikke i lige så høj grad repræsenteret på dateguide. I stedet har vi valgt at fremhæve veletablerede datingapps, som vi ved er brugt af mange brugere. Det sikre dig størst chance for at finde kærligheden.

Det betyder også at oversigten over de Danmarks 7 bedste datingapps, måske ikke er retvisende for dig og dine behov.

Stigende udbud af datingapps

Teknologien har gjort onlinedating til den største dating kanal i verdenen, hvilket tydeliggør sig i antallet af udviklede dating apps. Dating foregår ikke længere på traditionel hvis, hvor man mødtes via netværk eller i byen, men langt større grad på datingsider og apps.

Den senere udvikling indenfor dating gør det også nemmere at date. Du kan tage kontakt hele døgnet og du behøves ikke overkomme den svære barriere der kan være når du skal snakke med andre du finder interessant face to face. Det er nemmere at tage kontakt online, og da du har datingappen på din mobil, er det også noget du ikke behøver at sætte tid af til. Du undgår desuden at den person du finder interessant allerede, er optaget.

På trods af dating appens bekvemmelighed er der stadig massere singler i Danmark. Det garanterer vi på dateguide gerne på trods af der ikke føres statistik over hvorvidt du er single eller ej. Antallet af enlige sniger sig op på omkring 1,6 millioner – så det skulle gerne være muligt at finde den rette på de mange datingapps. Det kræver blot at du vil finde kærligheden. Datingapps er ikke stigmatiseret, som det engang var. I dag er det socialt acceptabelt at sidde på sin telefon, mens du er sammen med familien og du kender helt sikkert også et par der har fundet hinanden ved hjælp af online dating. Du har altså ingen grund til ikke at prøve online dating, hvis du leder efter en partner. Udvalget fås ikke større og vi har forsøgt at hjælpe dig til nogen af de bedste datingapps i Danmark.

Prøv en datingapp

Der er en generel tendens til at være skeptisk overfor online dating kanaler, specielt blandt det lidt ældre publikum. På dateguide tror vi det hænger sammen med den manglende tekniske erfaring, samt det faktum at online dating er relativt nyt. Online dating virker rettet mod det moderne menneske, men med den brugervenlig største delen af datingappsne kan tilbyde, er det blot at give det et skud, hvis du søger en partner at dele livet med.

Datingapp kræver ikke lige så tidskrævende som tidligere datingplatforme, samtidig får du et godt billede af personerne baseret på de oplysninger de giver dig. Personificeringen af de enkelte profiler kan dog være mangelfulde, specielt ved de overfladiske datingapps, men de giver stadig et indblik i den potentielle partners værdier og egenskaber. Dating apps appelere til alle, og du skal ikke være bange for dine tekniske færdigheder ikke rækker. Du kan hurtigt oprette en gratis datingprofil og få fornemmelsen af om datingappen er noget for dig. Hvis ikke kan du altid prøve deres datingside, som dog kræver du sidder foran computeren. Dating i det 21. århundrede kræver minimal investering, og finder du det uinteressant kan du altid deaktivere din profil.

Find den bedste datingapp til formålet

Du synes din gratis profil var spændende, men er stadig lidt i tvivl om hvor du skal investere din tid og penge. Det er et normalt problem, når du er ny på diverse online dating platforme. Der findes uendelige mange datingapps med forskellige formål, og det er vigtigt at finde ud af hvad du søger i en datingapp. Vi har givet vores bud på Danmarks 7 bedste datingapps samt en detaljeret beskrivelse, og mener at dette giver dig den bedste forudsætninger for at finde en datingapp der passer dig og dine behov.