DATINGSIDER

Vores oversigt over Danmarks 7 bedste datingsider

På dateguide hjælper vi dig ind på datingmarkedet, oversigten nedenfor er vores bud på Danmarks 7 bedste datingsider der kan hjælpe dig i jagten på dit livs kærlighed. Oversigten indeholder Danmarks bedste, største og mest populære datingsider for at sikre du finder den datingside der opfylder dine behov.

Datingsider

Online dating er den mest benyttet kanal for folk der ønsker at date. Danskerne opretter sig på forskellige datingsider som aldrig før, hvilket også kan ses på de mange datingsider der er oprettet de senere år.

Der er efterhånden datingsider som opfylder alle behov. Er du ung eller gammel, på jagt efter kærligheden eller ønsker du blot at udleve en fræk fantasi så findes der en datingside til dine behov. Det har med andre ord aldrig været nemmere at komme i gang med at date og det bedste af det hele du kan starte allerede i dag.

Der findes et hav af online datingsider og mange af dem er gratis. Det vil sige du kan komme i gang med dit datingeventyr uden at bruge en krone. Hvis du er ny på datingmarkedet, og ikke helt klar til at gå all in kan du med god grund tilmelde en gratis datingside. Det giver dig en ide om hvordan de forskellige datingsider virker, og du er ikke forpligtet til at benytte datingsiden. Hvis onlinedating viser sig at være lige dig, kan du søge væk fra de gratis sider og prøve et betalt abonnement på en af Danmarks 7 bedste datingsider. 

Danmarks 7 bedste datingsider

Du har besluttet dig for at oprette en bruger på en betalt datingside, men hvad skal du vælge? Der findes utallige muligheder af datingsider, og det kan være svært at finde ud af hvor du skal starte. 

Vi har på Dateguide samlet den viden du behøver omkring Danmarks 7 bedste datingsider. Vores oversigt indeholder troværdige datingsider der giver dig den bedste start på dit datingeventyr. Datingsiderne er inkluderet i vores oversigt over Danmarks 7 bedste datingsider og der vil nedenfor fremkomme en dybere beskrivelse af hver enkelt datingside. På den måde kan du vurdere hvilken datingside der opfylder dine behov. 

Dateguide bliver opdateret løbende med nye datingsider, da vores største formål er at hjælpe dig i jagten på dit livs kærlighed.

Danmarks 7 bedste datingsider - Dating.dk - Danmarks største datingside

Kort og godt om Dating.dk

Dating.dk har været aktiv siden 1998, hvilket har gjort dating.dk til danskernes fortrukne datingside i mere end 20 år. Dating.dk er Danmarks største datingside med over 500.000 oprettede brugere og en forholdsvis lige kønsfordeling.

Dating.dk sigter bredt hvilket også fornemmes med deres intuitive dating platform. Datingsiden er nem og komfortabel at navigere uagtet alder og digitale kompetencer. Oplever du alligevel problemer, har dating.dk Danmarks bedste kundeservice, som de bl.a. får meget ros for på Trustpilot. 

Som bruger på datingsiden Dating.dk vil systemet automatisk præsentere dig for potentielle partnere, baseret på de oplysninger du giver ved oprettelsen på datingsiden, som i øvrigt er gratis. Din kommende partner er derfor med stor sandsynlighed indenfor rækkevidde, så det er bare med at tage første skridt og skabe kontakt i jagten på dit livs kærlighed. Dating.dk giver endvidere mulighed for at være online 24 timer i døgnet, med deres datingapp, som du kan læse mere om her.

4.5/5

Danmarks 7 bedste datingsider - Single.dk

3.3/5

Kort og godt om Single.dk

Singledk har ligesom Dating.dk hjulpet danskerne med at finde kærligheden i mere end 20 år. De hævder selv at være den datingside der bringer flest par sammen, hvorvidt det er rigtig, må være op til egen vurdering. Single.dks datingside har mange aktive brugere og en acceptable kundeservice hvilket gør dem til en attraktiv datingside for dig som leder efter kærligheden. 

Single.dk har på deres datingside udviklet en speciel matchalgoritme, der øger chancerne for at blive vist for folk som passer godt sammen med dig. Deres datingside er baseret på seriøs dating, med henblik på at finde partnere hvis intentioner stemmer overens med dine. Single.dk giver dig ligesom de fleste andre datingsider på vores oversigt muligheden for at været tilgængelig alle døgnets 24 timers med deres datingapp. Du kan læse mere om singledks datingapp her.

Danmarks 7 bedste datingsider - Badoo

Kort og godt om Badoo

Datingsiden Badoo adskiller sig fra andre datingsider i oversigten, da Badoos hensigt ikke udelukkende er at hjælpe med at finde kærligheden. Datingsidens overordnet formål er at være et nyt mødested for mennesker med forskellige intentioner. Der vil derfor være aktive brugere på datingsiden som ikke decideret søger en kæreste, men vores oplevelse er at størstedelen er på jagt efter kærligheden. 

Konceptet bag datingsiden Badoo er simpelt. Du bliver præsenteret for potentielle dating partnere, som enten skal godkendes eller afvises. Der vil kun opstå et match og dermed en potentiel date hvis i begge godkender hinanden. Med andre ord opdages din interesse kun, hvis modparten også har vist interesse for dig. Det kan virke en smule overfladisk, men det gør også at du ikke skaber kontakt til personer som ikke finder dig interessant. 

Badoo har tillige med datingsiden også en dating app som du bør installere på din mobil, såfremt du vælger at oprette en bruger ved Badoo. Datingappen kan du læse mere om her.

3.6/5

Danmarks 7 bedste datingsider - 50plusmatch

2.4/5

Kort og godt om 50plusmatch

50plusmatch er en datingside for senior målgruppen. Et krav for du kan oprette dig er at du er fyldt 50 år. Datingsiden har eksisteret siden 2010 og det har fra begyndelsen været målet at tiltrække den lidt ældre målgruppe. 50plusmatch har fokus på altid at forbedre deres datingside. Dette indebærer implementering af nye teknologier, som sikre en løbende forbedring af brugeroplevelsen samt sørger for en større eksponering af relevante partnere.

50plusmatch vægter i høj grad deres kundeservice, og på trods af de ikke har implementeret live support, garanterer datingsiden dig stadig et hurtigt og fyldestgørende svar.

50plusmatch har tillige med datingsiden en datingapp, således deres services kan bruges selvom du ikke sidder foran computeren. Datingappen får fine ord med på vejen som du kan læse mere om her

Danmarks 7 bedste datingsider - Scor.dk

Kort og godt om Scor.dk

Scor.dk er en af de alternative datingsider på vores oversigt over Danmarks bedste datingsider, da dens fokus i større grad er rettet mod sex dating på internettet. Brugerne af denne datingside leder ofte efter partnere, der er villige til at udleve deres fælles seksuelle fantasier. 

Profilerne på Scor.dks datingsside er ikke censureret og du kan derfor forvente at møde frække og til tider grænseoverskridende profiler. Det kan virke vildt første gang, men når du besøger en fræk datingside som Scor.dk, så er brugerne som regel meget transparente, hvilket kan hjælpe dig til at åbne op om dine vilde fantasier.

Oprettelsen på Scor.dk er gratis og med muligheden for at lave en anonym bruger, ser vi ingen grund til at du ikke skal prøve lykken på datingsiden. På trods af Scor.dk kategoriseres som en af de frækkere datingsider i Danmark, kan du godt finde romantiske brugere på datingplatformen, der er blot længere mellem dem. 

 
2.3/5

Danmarks 7 bedste datingsider - Partner med niveau

1.7/5

Kort og godt om Partner med niveau

Partnermedniveau.dk er en datingside for målrettede og karrierebevidste personer der søger de samme egenskaber i deres kommende partner. Chancen for at møde en veluddannet partner øges på partner med niveaus datingside, da 65% er de nuværende brugere er akademikere. 

Datingsiden kan i første omgang virke snobbet, men hvis du er en af dem der har en lang liste med krav til din kommende partner, vil denne datingside være et godt bud på stedet hvor du kan finde kærligheden. 

Partnermedniveau.dk er klar over den tidskrævende process bag dating – specielt netdating. Derfor har Partner med niveau lagt et stort arbejde i at udvikle et matchsystem, der sørger for at du bliver eksponeret til potentielle partnere du med stor sandsynlighed kan forelske dig i. En af grundene til dette kan lykkedes bunder i partnermedniveaus 200 spørgsmåls personlighedstest som du skal igennem for at du kan oprette dig på datingsiden. Her er der mulighed for at udtrykke dine mange præferencer til en date.  Det betyder også at oprettelsesfasen på datingsiden er omfattende, men hvis du vælger at bruge den tid det tager får du en datingprofil der eksponeres for mange og relevante partnere. Du kan også oprette dig på deres datingapp, som du kan læse mere om her.

Danmarks 7 bedste datingsider - Match.com

Kort og godt om Match.com

Match.com har været på det danske datingmarked siden 2002 og har siden været kendt fra frasen det begynder med et klik. Match.com er af den overbevisning at dating skal være let, derfor er deres datingside også lavet flot og med en enkelt brugerflade som gør det nemt at komme i kontakt med en partner i jagten på kærligheden.

Match.com er ikke udelukkende en online datingside, de arrangerer også singleaftener, hvor datingsidens brugere kan samles i et afslappet miljø. Den fysiske kontakt giver fordele som du ikke kan opleve på online datingsider. Det kan være svært at mærke kemien når i blot skriver sammen, derfor er match.com fysiske events helt sikkert noget du skal give dig i kast med, da det kan være et vigtigt step i jagten på dit livs kærlighed. 

Match.com er ikke udelukkende en dansk datingside, og det kan derfor virke misvisende at vi har inkluderet denne datingside i vores oversigt over Danmarks bedste dating sider. Vi synes dog at match.com er et godt bud på en seriøs datingside, da det rummer en masse danske brugere og samtidig er et godt bud på en yderst relevant datingside til dig der i ny og næ færdes i udlandet.

 
1.2/5

F.A.Q.

Datingsider

Hvordan fungerer datingsider?

Datingsiders formål at få singler til interagere. Online datingsider har efterhånden været så længe på markedet at der er skabt mange avancerede matchalgoritmer, der hjælper til at eksponere dig for relevante personer.

Matchalgoritmen er baseret på de informationer du giver ved oprettelsen på datingsiden, derfor kan det godt betale sig at bruge godt med tid på en ordentlig profil. Det vil give dig større succes når du skal chatte med andre medlemmer, da de kan se du er seriøs omkring din dating profil.

Hvordan vælger jeg den bedste datingside i Danmark?

Der er mange forskellige datingsider at vælge mellem. Den datingside der passer dig bedst, kommer an på de krav du stiller din kommende partner. Generelt er det vigtig at se efter om der er aktive brugere, en nogenlunde lige kønsfordeling og en fair pris. Vi har vurderet dating.dk og single.dk som de bedste, da de er gode på netop disse punkter.

Er online dating for mig?

Når du skal date i det 21. århundrede, kan du næsten ikke komme udenom onlinedating. Selvom du føler du måske ikke er det største tekniske geni, så er datingsiderne i dag lavet så brugervenlige, at alle kan finde ud af at navigere på dem. Onlinedating giver desuden mulighed for at møde potentielle partnere som ikke er en del af din normale omgangskreds. 

Hvordan starter jeg på online dating?

Når du har læst beskrivelserne af de anbefalede datingsider, og finder en datingside, som findes attraktiv, anbefaler vi dig at gå i kast med det. Opret en profil på den valgte side og sørg for at skabe kontakt til potentielle partnere.

Hvilken datingside er den bedste?

Online dating har eksisteret i mere end et årti og der er efterhånden rigtig mange gode sider. DatingDK er dem der har været længst på markedet, og er samtidig Danmarks største datingside, hvilket også har gjort de har indtaget vores førsteplads. Vi har i oversigten over Danmarks bedste datingsider samlet 7 bud på datingsider, som du ikke går helt galt i byen med. 

Hvad er en datingapp?

Datingapps gør det muligt at chatte og holde kontakt til dine potentielle partnere på mobilen. Vi har samlet en oversigt Danmarks bedste datingapps, som du kan læse mere om her.

Hvordan gør jeg dating til en succesoplevelse?

Der er desværre ingen formular til succesfuld dating. Dating lykkedes dog kun hvis du prøver. Vi anbefaler at du først og fremmest engagere dig når du interagerer med potentielle partnere. Det kan være svært at få samtalerne til at flyde, men det kan helt sikkert svare sig at gøre en indsats på dette punkt.

Dernæst siger vores erfaring os at en skarp profil med et godt profilbillede er essentielt, da det er en stor kamp om opmærksomhed blandt alle de andre medlemmer som helt sikkert har gjort sig umage i oprettelsen af deres profil.

Til sidst anbefaler vi at finde en god og seriøs datingside. Det gør du ved at se på vores oversigt over Danmarks bedste dating sider, opret dig på den datingside der bedst opfylder din krav, og sørg for at et åbent sind da det er de færreste der viser deres sande ansigt på første date. 

Generelt om Danmarks 7 bedste datingsider

Som vi har nævnt før, benytter flere sig af online dating kanaler og det er efterhånden en selvfølge at gøre brug af internettet når du begynder dit datingeventyr. Der kommer hele tiden nye datingsider til, og dermed åbner sig chancen for at du finder et ny fællesskab. Det er jo ikke så ringe for dig der leder efter kærligheden, for jo flere fællesskaber du engagerer dig i, jo større er chancen for at du finder den rette.

Dateguide holder dig løbende informeret om de nyeste datingsider og du kan derfor altid holde øje med om du er oprettet på de datingsider, der opfylder dine behov. Sørg for at holde øje med Dateguide, så skal vi nok sørge for du ikke går glip af nye muligheder på det danske datingmarked. 

Om Datingsider

Der findes storset datingsider for enhver målgruppe og vi har selvfølgelig ikke kunne medtage dem alle i vores oversigt over de bedste datingsider i Danmark. Det betyder også at niche datingsider ikke er medtaget, da de rammer for bredt. Ønsket fra vores side er at fremhæve veletablerede datingsider, som vi vurdere har størst chance for at give dig en fremragende datingoplevelse. 

Du skal derfor være opmærksom på at overstående oversigt over Danmarks 7 bedste datingsider ikke nødvendigvis er den rette for dig, såfremt du er interesseret i niche dating.

Stigende udbud af datingsider

Væksten i antallet af datingsider og for den sags skyld også datingapps, skyldes i høj grad den store teknologiske udvikling, som har gjort onlinedating til den største dating kanal i verdenen. Dating plejede at foregå i byen, gennem annoncer eller via ens netværk, men i dag finder største delen deres dates via datingsider – og apps. 

Udviklingen indenfor dating har også gjort det attraktivt for flere personer, da de første udvekslede ord ikke behøves at føres face to face. Dette kan være en svær barriere at overkomme og tendensen viser at det er lettere at tage kontakt online. Det kan der være mange grunde til, og du ved sikkert fra egne erfaringer, at det kræver knap så meget mod at tage fat i en potentiel partner online fremfor grøntafdelingen i Rema 1000. Dertil undgår du også en situation hvor personen du endelig får skabt kontakt til er optaget.

Selvom teknologien har gjort det nemt at komme i gang med onlinedating, findes der stadig rigtig mange singler i Danmark. Desværre føres der ikke statistik over hvorvidt du er single eller ej, men antallet af enlige i Danmark er sneget sig op på næsten 1,6 millioner – så du kan stadig nå at finde dit livs kærlighed på den rette datingside.

Gør du nok for at finde kærligheden? Online dating er ikke stigmatiseret, som vi så førhen. Det er socialt acceptabelt at oprette sig på datingsider, og du kender helt sikkert selv også et par der har fundet hinanden ved hjælp af online dating. 

Der er altså ingen grund til at frygte datingsiderne. Udvalget er enormt og vi på dateguide har forsøgt at give dig et overblik over relevante datingsider. Hvis vi ikke har fundet nogen datingsider der passer til dine behov, kan jeg anbefale at tage et kig på Goddate.dk.

Prøv en datingside

Folk har generelt en tendens til at være skeptiske overfor online dating kanaler, specielt den ældre generation. Dette kan skyldes manglende teknisk erfaring, men også det faktum at online dating ikke har været aktuelt i mange år. Online dating kanaler er rettet mod det moderne menneske, og det er værd at give et skud, hvis du stadig leder efter den rigtige partner. 

Online dating er mindre tidskrævende og du har et godt billede af personen inden du tager kontakt, baseret på de oplysninger den potentielle partner har opgivet om sig selv. Selvom personificeringen af de enekelte profiler til tider er mangelfuld, specielt ved brug af lidt mere overfladiske datingapps, giver det et gdt overordnet billede af personen og de ting han eller hun står inde for. Vi har alle en række krav, og nogen af dem vil vi kunne identificere ud fra profiler, uden at have reel kontakt med personen. Du får altså en unik indsigt i personens værdier og egenskaber.

Datingsider kræver ikke meget tid. De er appellerende til alle, også selvom du måske føler din tekniske færdigheder kunne være bedre. En gratis profil på en datingside kan hurtigt give dig en fornemmelse af om online datingsider er noget for dig. Vi synes du bør tage chancen og give det et skud. Det kræver minimal investering, og hvis det ikke lige er dig, kan du altid bare deaktivere din profil. 

Find en datingside til formålet

Vi antager du har fundet ud af det der online dating sådan set er meget spændende. Du er stadig lidt i tvivl om hvilken datingside du skal vælge at investere lidt mere tid i og det forstår vi godt. Der er utallige datingsider og det skyldes simpelthen er at der lige så mange forskellige ønsker til datingsiderne. Det kræver derfor at du finder ud af hvad du søger i en datingside. Vi har fundet Danmarks 7 bedste datingsider, som er beskrevet detaljeret, for at give dig de bedste forudsætninger for at finde de datingsider der passer dig og dine behov bedst.